Condiții generale

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Inregistrarea pe site-ul www.stucas.ro este gratuita.
Preturile produselor le regasiti in dreptul fiecarui produs in parte si va fi acela afisat la momentul la care s-a plasat comanda ferma de catre client si nu contin costurile de livrare.
stucas.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
DEFINITII:
Acest site este intretinut si administrat de catre compania DENUMIRE COMPANIE, denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.stucas.ro, va fi denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.stucas.ro), va fi denumita site-ul stucas.ro Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.stucas.ro, vor fi denumite in continuare continut.
DREPTURI DE AUTOR:
Intregul continut al site-ului stucas.ro este proprietatea Furnizorului şi/sau a furnizorilor săi, si este aparat atat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor cat si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala (vezi si LEGEA nr. 8/1996, Actualizata).
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului stucas.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.
DECLINAREA RESPONSABILITATII:
Continutul site-ului stucas.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, actualizarii datelor deja existente, design-ului s.a, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

LITIGII:
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de stucas.ro, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@stucas.ro.
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila in termen de 45 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a Furnizorului.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza Judetului Olt

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.stucas.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.