Modalitati de livrare

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0739911506 . Colegii nostri de la Suport in perioada orarului de lucru vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de stucas.ro

Livrare prin curier (standard)

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de stucas.ro:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei care contin produse vandute de stucas.ro, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de stucas.ro si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 300 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de stucas.ro din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 300 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de stucas.ro este calculata in functie de localitate in momentul finalizarii comenzii.